FOLLOW+
Diary In The Line
Saturday, 26 October 2013baby meow ❤ LEAVE NOTES (0)


Assalamualaikum semua ^^
Anne dah ada kucing baru, namanya baby meow. Nak tau macamana anne jumpa kucing ni? Ada satu hari tu, anne mimpi buruk sangat malam tu, bila terjaga dari tidur tu, tengok jam dah pukul 6 pagi so anne pun terus lah bangun untuk amek wuduk nak solat subuh. Bukak je pintu ada baby meow tido depan pintu. Dia terbangun, and then terus masuk bilik anne. Anne biarkan je dia, so anne pegi toilet amek wuduk. Masa balik dari toilet tu, tengok-tengok baby meow dah tido atas alas kaki. So anne biarkan jela.. After selesai solat, dia bangun then anne tengok dia macam lapar, so anne pun bagi dia makan roti dulu and air. Sementara dia makan roti tu, anne terus je pakai sweater and tudung, pegi seveneleven belikan makan baby meow tu. Balik bilik, bagi dia makan. Memang licin bersih bekas makan dia, nampak sangat baby ni lapar. Kesian anne tengok dia.. After that, anne pun mandi kan dia. Masa mandikan dia tu, dia bising sangat. Habis tangan anne luka-luka kena cakar dengan dia. Tapi anne dah biasa sebab dulu pun oyen suke cakar anne. Huhuhu. So after mandi, for sure lah kan dia wangi. Anne kering kan badan dia dengan towel je, tapi dia tak suka, dia jilat2 badan dia sendiri. lepastu, dia pun tido. Ni gambar-gambar baby meow.
Tengoklah tu, kecik je baby meow ni kan >.<

Keje dia memang asyik nak tido je. Mana-mana anne duduk mesti dia nak tido kat sebelah. Manje sangat! >.<
Sleeeping 
Comelnyaaa dia tido >.<
Ni masa anne baca yasin hari tu, boley pulak dia tido kat sebelah atas sejadah sambil peluk telekung anne. Sabor jelaaa >.<
Hehehe.. selfiee sebentar :D

So, now anne dah tak sunyi. Hidup ni mesti diteruskan even dia dah tinggalkan anne, anne still ade baby meow tht always by my side ❤(^o^)❤

Diary

“You have to, take a deep breath and allow the music to flow through you. Revel in it, allow yourself to awe. When you play allow the music to break your heart with its beauty.”

Post About


Owner
♥ Assalamualaikum ♥
♥ Anne Julia ♥ 21 ♥ Sungai Besar, Selangor ♥
♥ Geneticist ♥ 2nd year degree student ♥ UKM,Bangi ♥


♪♪ My Lullaby ♪♪
Hari demi hari telah ku lewati
Tak pernah aku bersamamu lagi
Tak pernah aku menduga
Kau akan pergi tinggalkan aku

Jauh kau pergi tinggalkan diriku
Sepi hati ini membunuhku
Ku coba untuk cari penggantimu
Namun tak ada yang sepertimu
Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku sendiri

Ooh jauh kau pergi tinggalkan diriku
Sepi hati ini membunuhku
Ku coba untuk cari penggantimu
Namun tak ada yang sepertimu

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku sendiri

(rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku)

Ooh rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku sendiri

Live Traffic Feed